Resultaten voor rijschool leeuwarden

 
rijschool leeuwarden
 
Verkeersschool Schoffelmeer.
Als dynamisch bedrijf hebben wij al ruim 20 jaar ervaring en hanteren de slagzin stilstand is achter uitgang. Wij staan daarom ook vooraan als het gaat om vernieuwingen binnen de instructie. Deze vakbekwaamheid heeft er toe geleid dat wij een hoog slagings percentage hebben. Wij zijn gevestigd in de wijk Camminghaburen van waar onze rijschool de motor en aanhangwagen lessen beginnen.
CBR Rijschoolgegevens.
Het gaat erom dat je verantwoord leert rijden en niet dat je even het rijbewijs haalt. Wees dus kritisch bij het kiezen van een rijschool. De ene rijschool geeft veel meer waar voor je geld dan de andere. Hieronder staan enkele vragen die je aan rijscholen kunt stellen voordat je je keuze maakt. Welke afspraken zijn er bij het uitvallen van een rijles een instructeur of een lesvoertuig? Zijn er bijvoorbeeld plaatsvervangers of vervangende lesvoertuigen? Krijg je dan je lesgeld terug? Bestaat de mogelijkheid een les in te halen als je er n afzegt? Zijn de lessen logisch van makkelijk naar moeilijk opgebouwd? Wordt het lesvoertuig tijdens uitleg stil gezet? Heb je les van een vaste instructeur?
Autorijscholen Leeuwarden Rijbewijs Theorie-examen De Telefoongids.
In de loop der jaren is rijschool De Frosk een begrip geworden wat betreft kwaliteit en vertrouwen. /autorijschool-de-frosk/19229834/5-1/phoneDetails _blank 058-2884959 058-288 Toon nummer. Sijtsma Auto en Motorrijschool. Al meer dan 45 jaar zijn wij een begrip voor Leeuwarden en omstreken.
Van Dijk Verkeersopleidingen Rijschool in Leeuwarden.
Onze ervaren instructeurs geven rijlessen van hoge kwaliteit met veel persoonlijke aandacht. In onze D2 rijopleiding leer je méér met méér plezier in minder lessen. Meer over de D2 rijopleiding. Hoogste slagingspercentage van Leeuwarden. De leerling staat bij ons centraal. Door de persoonlijke aanpak past de lesmethode perfect bij de leersnelheid en het karakter van de leerling. Het is een uitdaging om de rijlessen in Leeuwarden toe te spitsen op individuele wensen en het beste naar boven te halen. Hoge kwaliteit begint bij betrouwbare en veilige rijlessen.
Autorijschool Leeuwarden 100% rijles Autorijschool Mullender.
Geef een rijles cadeau. 100% Rijles autorijschool Mullender uit Leeuwarden. Taco van der Veenplein 93 8923 EM Leeuwarden info@autorijschoolmullender.nl. 50 Jaar ervaring bij Autorijschool Mullender uit Leeuwarden. Wil jij zo snel mogelijk starten met rijles en zoek je een goede autorijschool uit Leeuwarden? Autorijschool Mullender gaat voor 100% rijles en zorgt jij op een leuke en vlotte manier je rijbewijs haalt. Rijschool Mullender is actief sinds 1963. Het is al meer dan 50 jaar geleden dat de eerste leerling slaagde bij Autorijschool Mullender.
Verkeersschool Sijtsma 3 sterren BOVAG Gratis Proefles Theoriepakket autorijschool Leeuwarden rijschool rijles autorijles.
Al meer dan 45 jaar zijn wij een begrip voor Leeuwarden. Als één van de weinige rijscholen beschikt Verkeersschool Sijtsma over het BOVAG 3 sterrenlabel. Betrouwbaarheid en vakbekwaamheid zijn onze sleutelwoorden en. Leeuwarden autorijschool rijschool autorijles rijles en autisme ADHD NLD goedkoop rijbewijs automaat auto motor bromfiets. Theorieboekonline theorie theorieboek theorieboekonline.nl. Eerst een proefles daarna beslissen! Kwaliteitslabel 3 sterren BOVAG erkende Verkeersschool. Hoog slagingspercentage 88 klanttevredenheid. 45 jaar ervaring 100% deskundig. Theoriecursus en CBR examen op zelfde dag. In 10 dagen 6 8 10 weken je rijbewijs. Aangesloten bij het BOVAG garantiefonds. Onze kwaliteitscoördinator houdt toezicht. Spectrum Nederland gecertificeerd autisme en/of ADHD. Wat zeggen onze leerlingen? Autorijden bij Verkeersschool Sijtsma was echt leuk! Anneke Postma Bron Klantenvertellen.nl.
Verkeersschool van der Bij autorijles in Leeuwarden.
autorijles en motor rijles in Leeuwarden/Friesland. Jij wilt binnenkort je rijbewijs halen? Wij bieden autorijles in Leeuwarden eo. Nooit meer lessen dan nodig is. Registratie op ANWB instructiekaart. Let op Niet geldig icm andere aanbiedingen. belonen we je met. Let op Niet geldig icm andere aanbiedingen. aanbieding autorijles friesland leeuwarden rijbewijs rijles.
Home Verkeersschool Berend Knol.
Bij Verkeerschool Berend Knol kunt u terecht voor elk rijbewijs en de hierbij behorende chauffeurs beroepsopleidingen.
Home Rijbewijsknallers.nl. Home Rijbewijsknallers.nl.
Welkom op de website van Autorijschool Rijbewijsknallers. WIL JE GOED LEREN AUTORIJDEN? Dan ben je bij autorijschool Rijbewijsknallers aan het juiste adres. Wij beschikken over een enthousiast team rij-instructeurs dat jou graag het autorijden wil leren.
Rijschool Dirksen in Leeuwarden.
R Miedema voor het AVB examen motor. A Broersma voor het AVB examen motor. K Sijtsma voor het AVB examen motor. Auto Motor Brommer en aanhangwagen rijbewijs. A B BE AM 2. Rijschool Dirksen nu ook op Facebook! Sinds 2014 vindt je Rijschool Dirksen ook online op Facebook met updates over geslaagde oefeningen tips videos en leuke wetenswaardigheden. Volg jij Rijschool Dirksen al? Bekijk de Facebook pagina. 2016 Rijschool Dirksen Algemene voorwaarden.
Verkeersschool Sjoerd Claus Voor goede rijlessen in Leeuwarden! Home.
Klik hier voor meer informatie over verkeersschool Sjoerd Claus. Locatie van Verkeersschool Sjoerd Claus. klik op de kaart voor een grotere weergave. 058-267 60 75 / 06-40 42 42 77. Copyright 2016 Verkeersschool Sjoerd Claus.

Contacteer ons