Resultaten voor nxxt rijschool

 
nxxt rijschool
 
Facebook.
Klacht over NXXT rijschool? Meld nu wij helpen oplossen! KLACHT.nl.
Hieronder kunt u zien welke klachten complimenten en suggesties er over NXXT rijschool zijn gemeld. Hieronder kunt u zien welke klachten complimenten en suggesties er over NXXT rijschool zijn gemeld. Meld uw Klacht over NXXT rijschool. 0% van alle klachten opgelost. Nog 42 klachten nodig voor een plaats in de categorie Rijscholen. 0 klachten in behandeling. Filter op Alle Klachten. Bijna aangereden door lesauto.
Verkeersschool Wilma Catsburg t.h.o.d.n. NXXT in Goes Rijschool Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
Verkeersschool Wilma Catsburg t.h.o. Verkeersschool Wilma Catsburg t.h.o.d.n. Nieuwstraat 56-A 4461CH Goes. Bedrijf nu anoniem bellen. Privacy op uw telefoon geen last van callcenters. Voorkom dat u op verkeerde momenten wordt teruggebeld. Uw oproep is onherkenbaar en kan niet genegeerd of ontweken worden. Ontdek de scherpste prijs. Informatie over Verkeersschool Wilma Catsburg t.h.o.d.n. Het geven van rijles. Is dit uw bedrijf? Pas gratis deze tekst aan. Meld u gratis aan.
Vertrouwen is belangrijker dan prijs bij NXXT Verkeersscholen VerkeersPro.
Gepubliceerd op 28-07-2010 om 1400. Jan Catsburg zette vorig jaar op 22-jarige leeftijd NXXT Verkeersscholen op. Nu rijden er al 16 autos onder het NXXT-label. NXXT garandeert doorlopend minimaal 15 leerlingen voor iedere franchisenemer. Er zijn veel franchise-organisaties waarbij alleen voor de naam betaald moet worden legt Catsburg uit. Bij ons heeft iedereen de garantie op doorlopend minimaal 15 leerlingen. Heeft een instructeur er te weinig vul ik ze aan. Binnen twee maanden na de start heeft iedereen een volle agenda bij ons.
Rijschool NXXT nu ook in Alphen aan den Rijn Alphens.nl.
16 maart 2015 1143 Lotte Scholts reacties. NXXT is een franchiseorganisatie en één van de grootste rijscholen van Nederland. Door het bieden van interessant geprijsde pakketten en goede instructeurs onderscheidt deze rijschool zich van hun concurrenten. Daarnaast ligt het slagingspercentage bij NXXT hoger dan het landelijk gemiddelde en is NXXT BOVAG gecertificeerd. Alphenaar Rida Noura gaat de rijschool in Alphen Leiden Gouda en omstreken vertegenwoordigen. Rida is geboren en getogen in Alphen aan den Rijn en kent de omgeving heel goed.
Faisal Kajdad t.h.o.d.n. NXXT Rijschool in Breda Autorijschooltarieven.nl.
Rijscholen bij jou in de buurt. Rijschool Faisal Kajdad t.h.o.d.n. 06 16 64 08 33. Aantal eerste examens afgenomen. Heb je bij deze rijschool les gehad en wil je je ervaringen delen? Klik op de knop hieronder om een beoordeling te plaatsen! Mr X 13 jan. Toelichting Geven zeer slecht les!
Rijschoolvandaag.nl Tientallen gedupeerden door Rijschool Heerenveen.
Dit is ook de reden waarom wij niet meer met deze Rijschool Heerenveen konden samenwerken zo zegt de directeur van NXXT Jan Catsburg. Rijschool NXXT die dus al enige tijd niet meer samenwerkt met Rijschool Heerenveen biedt alsnog de gedupeerden drie rijlessen een praktijkexamen en een slipcursus aan. De website en Facebookpagina van Rijschool Heerenveen zijn inmiddels uit de lucht. Bekijk het volledige nieuwsarchief van Rijschoolvandaag.nl. Rijschoolvandaag.nl is d nieuwssite voor rijopleiders en instructeurs.
Rijschool gevonden in Stellendam NXXT Verkeersscholen op Rijschool.nl.
Informatie van rijschool NXXT Verkeersscholen uit Stellendam op rijschool.nl
Rijschool Wilmar Pater t.h.o.d.n. NXXT De Wouden 31 ASSEN.
Schaf nu direct de iTheorie opleiding voor maar 6900 aan of vraag ernaar bij je rijschool! BESTEL DE COMPLETE THEORIECURSUS VOOR MAAR 6900. Ben je nog geen cursist? Theorie leren voor de auto motor of bromfiets. Theorie leren voor het CBR theorie-examen. Momenteel 217 cursisten ingelogd. Helaas ondersteunt je browser geen javascript waardoor deze website niet goed functioneert. Meer informatie vind je op de pagina systeemeisen. Officiële iTheorie rijscholen in je buurt. Op 207 meter afstand. Op 441 meter afstand.
NXXT Franchise Over FIRSTT FIRSTT van opleiding tot rij instructeur.
Ben je enthousiast over deze functie geworden of wil je een eigen rijschool starten? Reageer dan naar NXXT Franchise Nederland B.V. Catsburg bel naar 085 04 00 005 / jan@nxxt.nl of klik hier en vul het contactformulier in.
CBR Personenauto.
Deze cijfers geven aan binnen welke grenzen het percentage en het aantal examens van een rijschool zitten. Bovenaan staat het gemiddelde van alle rijscholen in de buurt van een CBR-examencentrum. Het gaat steeds om het gemiddelde slagingspercentage van de afgelopen vier kwartalen. Bij een rijschool die net begonnen is kan dat een gemiddelde zijn van n kwartaal. De getallen worden ververst in de maand n elk kwartaal dus eind januari eind april eind juli en eind oktober. Als een rijschool herexamens achter zijn naam heeft staan betekent dit niet automatisch dat al de kandidaten bij die rijschool zijn gezakt voor het eerste examen.

Contacteer ons