Meer resultaten voor motorrijles schiedam

 
motorrijles schiedam
 
Rijschool Mosch Home.
Welkom op de website van auto en motorrijschool Mosch uit Schiedam. Rijschool Mosch bestaat sinds 1986 en is specialist in het geven van auto en motorrijles. Wij geven rijles in Schiedam Vlaardingen Rotterdam en Maassluis. Wij geven rijles voor schakel in een MERCEDES A-KLASSE. of als men automaat wilt rijden in een VOLKSWAGEN UP AUTOMAAT. beide auto's zij voorzien van AIRCO en er wordt niet in gerookt. motorrijles geven wij op Kawasaki ER 6 N motoren met ABS en voor de categorie A1 de KTM Duke met ABS. Ook is het mogelijk om bij ons een opfriscursus te volgen indien men wel over een rijbewijs beschikt maar enige tijd niet gereden heeft.
License2drive Rijschool Rotterdam en Schiedam.
Slagen voor je theorie ging nog nooit zo makkelijk! Wij hebben een zeer hoog slagingspercentage. Welkom op Rijschool Rotterdam en Schiedam License2drive. Waarschijnlijk heb je het hele internet al afgezocht naar een goede en betrouwbare school in de omgeving van Rotterdam. Rijschool License2drive richt zich voornamelijk op de regio Rotterdam en de volgende omstrekenzo geeft onze verkeersschool lessen in Rotterdam Schiedam Vlaardingen Maassluis Hellevoetsluis Barendrecht Spijkenisse tot en met Hellvoetsluis en zelf Oostvoorne. Een rijopleiding kost veel geld echter bij License2drive kan je nog voor een beperkt bedrag toch je rijbewijs halen met kwaliteit! License2drive voldoet aan kwaliteit heeft gekwalificeerde instructeurs. Tevens zijn wij een BOVAG rijschool dat geeft nog eens een extra zekerheid!
Rijschool AutoMoto Dé rijschool voor auto en motor!
De rijschool voor al uw auto en motor rijlessen in Schiedam en omstreken. Vraag direct een proefles aan bij rijschool Automoto. Lespaketten Auto Proefles aanvragen. De zomer starten met een motorrijbewijs? Meld je nu aan voor Motorrijlessen! Lespaketten Motor Proefles aanvragen. Welkom op de website van Rijschool AutoMoto. De rijschool voor al uw auto en motor rijlessen in Schiedam en omstreken. Wil je beginnen met je rijlessen maar weet je nog niet bij welke rijschool? Zoek dan niet verder! Want bij Rijschool AutoMoto ben je voor zowel auto als motor aan het juiste adres.
Motorrijlessen Motorrijbewijspoint Rotterdam.
Bij motorrijschool Motorpoint Rotterdam kan je naast een spoedopleiding voor het motor rijbewijs in Zuid Holland voor de lichte of zware categorie A ook kiezen voor een normale rijopleiding. Je kan losse motor rijlessen in Rotterdam Schiedam en Vlaardingen nemen en deze na afloop betalen. Echter geven we je het advies om de motor rijlessen in Rotterdam bij Motorrijbewijspoint Zuid Holland in pakketvorm te nemen zodat je direct weet waar je aan toe bent hoeveel motorrijlessen je nodig hebt en wat de kosten zullen gaan bedragen om het motor rijbewijs de eerste keer te kunnen gaan halen. Daarnaast kan je van de mogelijkheid gebruik maken om de cursus gespreid in termijnen te betalen en kan je gebruik maken van 5000 extra korting in het rijlespakket.
Rijschool Schiedam De Rijscholen Concurrent.
Wanneer je 165 jaar bent dan mag je al autorijlessen gaan nemen. Maar rijlessen kunnen zo duur zijn! Daar gaat al je zuurverdiende geld Of toch niet? Bij De Rijscholen Concurrent dé rijschool voor Schiedam en omstreken betaal je voor een proefles van 100 minuten 30 en de eerste 10 rijlessen van 50 minuten is 20. Kijk daar houden we van. En de sfeer is ook nog eens heel goed. Zo worden rijlessen in Schiedam één groot feest. Neem nu contact op Rijles in Schiedam bij een vaste rij-instructeur.
rijles automaat rotterdam rijbewijs B motorrijles schiedam.
Home Autorijschool Highway.
Rijschool Highway profileert zich namelijk al ruim 20 jaar als een goede rijschool welke een hoge slagingskans een goede prijs en ervaren instructeurs aanbiedt. rijlessen in Schiedam Vaardingen Rotterdam en omgeving. Wij denken mee met onze leerlingen. Wij zijn zo flexibel om mee te denken met ons leerlingen door de volgende verschillende mogelijkheden aan te bieden. Theorielessen in het theorielokaal. Rijschool Highway is opgericht in 1993. Het rijteam bestaat uit meer dan 10 ervaren instructeurs welke u graag helpen met het behalen van uw rijbewijs. Sinds de rijschool bestaat hebben wij veel ervaring kunnen opdoen.
Rijschool Turquaz Auto Motor Aanhangwagen.
Het is echter wel zo dat u als motorrijder meer kwetsbaar bent dan een automobilist. Bij Rijschool Turquaz ben je op het juiste adres om uw motorrijbewijs snel veilig goed en leuk te behalen. Voor motorrijlessen moet u minimaal 17 jaar zijn en in het bezit zijn van theoriecertificaat voor een motor theoriecertificaat A of een rijbewijs voor een auto rijbewijs B. Bij ons kunt u met een A1 categorie beginnen voor de motorlessen op een leeftijd van 17 jaar en op 18 jaar examen doen. Met ingang van 19 januari 2013 zijn er Drie Categorieën voor Motorrijbewijs A1 A2 en A. Welke categorie motorrijbewijs A1A2 of A u nodig heeft hangt af van het motorvermogen uw leeftijd en ervaring.
Rijscholen in Schiedam vergelijk ervaringen prijzen slagingspercentages.
Sorteer op Bezoekers score dan CBR score. Pagina 1 2 3 4 5 6 7. 1 tot 7 van de 45 resultaten.
Rijbewijs halen in Rotterrdam en omgeving.
Rijbewijs halen in Rotterrdam en omgeving. Alle rijopleidingen rijbewijs A / B / BE / C / CE / D in theorie en praktijk.
Rijles autorijles motorrijles en aanhangerles Rijschool Spaland.
Veilig de weg op in je eigen tempo. Bekijk de pakketten en meld je direct aan voor een aanpak op maat. Haal je motorrijbewijs met een van de voordelige pakketten. Meld je direct aan en start zo snel mogelijk! Behaal rijbewijs E achter B binnen een dag! Een goede rijopleiding is de basis voor een veilige toekomst op de weg.

Contacteer ons